Monday, September 30, 2013

Victoria Secret's Promo

Okey2..
Bukan aku nak jual..tapi..
Aku beli masa promo aritu..


Berbaloi jugak harga 3 for RM129..
Kalo satu botol harga dlm RM60+..
So beli 3 dpt RM40+ camtu..tp aku share dgn membe..
Kalo bli 3 blh mix nak body mist ke,lotion ke, body wash..
Aku amik body mist dgn body wash..lotion ada bnyk lg..
Body mist Pure Seduction tu mmg wangi...wangian red plum+freesia..bau tahan lama jgk melekat dkt baju..
Body wash saja aku amik Such A Flirt tu..bau lembut skit hasil gabungan starfruit+white orchid..
So far mmg puas ati pki VS ni..berbaloi dgn harga..
Ni lah first time aku beli body mist dari VS..sebelum ni mmg tau famous body mist VS ni..
Tapi tak pernah pun nak cuba,skali pi try sendiri..mmg terus suka sbb aku mmg suka wangian fruity..


5 comments:

Khai♥Rin : anies said...

wah, harum menwangi la smpi ke sini ;-)

Anonymous said...

best kan bodymist VS ni. lps mandi je spray. berbaloi sbb botol besar.

HasHoneylanz

DaZzlingLilLy said...

anies-heheheh..jauh sgt tu kalo bau smp kt u

JunAina said...

Bau2 buah ni memang sedap je kan kadang2 rasa kalau dpt nyum2 best nih...:)

DaZzlingLilLy said...

Has-tu lah sgt berbaloi..lilly first time beli ni..

JunAina-hehehe..mmg terasa mcm nak nyumnyum gak