Monday, September 23, 2013

The Lace Project

Weekend ni mmg free..ada masa rileks2 skit..tapi projek potong kain utk baju kurung belum start,takda mood lagi..
Tapi start projek border lace dulu..ini yg paling senang nak buat..tp kena cermat potong ikut bentuk bunga..lagi lah beginner cam aku nih ha..

Border lace hitam ni last piece yg aku ada,potong je dulu wpun taktau nk letak kat baju mana satu..pasni try suaipadankan dgn baju yg ngam..dari membazir tak pki border lace tu,baik letak aja kat baju mana2 kan..
Btw,sesapanak border lace warna pink,purple and turqoise boleh buzz aku..nak letgo murah2 je sebab ada banyak lagi..

4 comments:

Has said...

best kan main2 lace ni. kita xcited sampai x sabar nk tggu siap.

babe said...

Wei kebetukan aku tgh tgv WHI dia ajaq cara nak jahit lace tu

Khai♥Rin : anies said...

tggu raya thn dpn bleh? ;-)

phatgurl said...

Lilly, i minat lace...katne nak tengok ye? Since you dah disable your FB, boleh tak you email i sitiharyati@gmail.com nanti kita sembang? Thanks.