Thursday, June 5, 2014

Sukma XVII Perlis 2014


Sukma atau sukan malaysia telah dilangsungka diperlis dari 29 mei 2014 hingga 4 jun 2014 yang lepas.Semalam telah berlangsung acara penuh dgn meriah sekali walaupun dalam hujan renyai-renyai.
Aku tak join the crowd ke stadium pun..sekadar kuar dinner dgn kawan2 aja..so nampak la bunga api dari tempat dinner tu..


Sepanjang acara berlangsung..me and my frens sempat la ke stadium untuk bagi sokongan kt anak sedara aku..acara lompat jauh..ok la not bad he got 5th place..walaupun x pingat.

Sempat ke stadium pun sebab weekend.kalau weekdays mmh tak dpt nk kemana2.dgn jalan tutup lagi..seksa oi nak pi opis pun ken ikut jalan kampung..acara lumba basikal mmg dijalankan di highway..tu memang laluan aku ke opis.opss membebel..hahhaa
Selain acara olahraga..aku dgn kawan aku ni kemain lagi hah..we ols shoot ke politeknik arau tengok acara gimrama.best la tgk gimrama, baju gimnas bling bling..lagu pun best2..dalam dewan berhawa dingin plak tu..sejukkk..

hahahha.tapi kejap je kat dewan gimrama tu..pastu dah balik umah..cukup la support skit2..lagipun sukma kali ni merupakan anjuran pertama negeri kesayangan aku..entah bila lagi sukma akan dilangsungkan di sini.
Ok thats all..cukup update sampai sini dulu.lama betul aku menyepi..sibuk sgt kebelakangan ni..insyaallah akan curi2 masa update lagi nnt..

3 comments:

Khai♥Rin : anies said...

sempat lg tu ;-)

efa fairuz said...

hihi... sy yg keje kat poli ni pun tak p tengok masa gimrama berlangsung.. bila dah habeh baru nak nyesal sebab x p tengok.. :D

DaZzlingLilLy said...

Anies-harus sempat sebab julung2 kali sukma di perlis..hehe

efa-slalu camtu kn efa..kita yg dkt mmg takmau p..i pn sbb kawan ajak p tgk..kalo dak mmg tak p jugak