Thursday, November 28, 2013

3 am , 3 days..

Dah 3 hari..taip kul 3 pagi mesti terjaga..
Entah kenapa..
Misteri betul..
The first day terjaga sebab kucing lari atas siling..
Second day plak terjaga dgn sendirinya..
Semalam pun terjaga jugak..
Tiap kali terjaga tu mst capai henpon sebab nak tgk jam kul bapa..
Bila tgk jam kul 3+ terus terpikir satu tweet yg aku baca..bunyinya lebih kurang camni :kalo terjaga dlm kul 3 tu ada 'something' is staring at you at that moment..huhuhu..ngeri!!
Tapi takdak lah smp takut sampai ketaq lutut tu..
Entah lah mungkin terlampau banyak pikir kot..


Tak pun tu menandakan ada yang kejut suh bangun qiyam al-layl..
Kan???
Cuba untuk berpikiran positif..ni tak, asik pikir yg ke laut jer..
Hodoh perangai kan??..tua2 bangka cenggini..huhuhu

2 comments:

Has said...

mmg agak seram kalu tetiba terjaga time mcm tu...

DaZzlingLilLy said...

tu lah seram sangat,tapi taknak lah takut melampau kan..hehe