Monday, November 25, 2013

Sexyness Overload

Yessaa..hello from Korea..


Jatuh chenta sudah dgn produk Korea..
Dari jenama Cathy Dolls..
Bukannya aku gi Korea..cukup lah produk Korea terbang ke mari..hehe..
Packaging produk semuanya cute and sexy..



Macam yg dua atas ni intimate cleanser..warna pun pinkish cute ajer..

Armpit & Bikini Line scrub pun ada..selalunya whole body scrub aja yg banyak kan..tapi Korean ni mmg kreatif..abis segala pelusuk badan dia ciptakan scrub..patut la K-pop girl gebus..


2 kat atas ni plak sepasang..pun ada scrub jugak..spesel part pny scrub..yg atas tu nipple cream..wahhh bestnya..

Ni plak stretch mark cream..u ols perasan tak apa kebenda yg dia lukis kat situ?..hehehe..
Aku skali tgk memula tak perasan,pastu baru tau..

Yg ini memang paling aku suka..lawa tube dia..ini CC cream..

Ni plak chili bomb firming cream..pakai korset merah tu..hehe..

Gel mandianCathy choo memang antara produk yg paling femes..

Yang bestnya smua produk ni tak mahal..dalam range rm30+ dan ke bawah..
Tak sabar nak beli and pakai..pastu feeling cute ala2 korean dolls..muahahaha..

3 comments:

Khai♥Rin : anies said...

jd retis korea la pas ni yek ;-)

Anonymous said...

salam singgah sini.. wah.. comel2 botol nye.. wee terasa nak beli jugak :)

efa fairuz said...

tetiba rasa nak beli jugak produk ni..dok baca org sebut je cathy doll cathy doll.. hehee