Friday, November 7, 2014

Aidijuma Gold Label

Baru berjinak2 dengan aidijuma.Ni semua pengaruh rakan sebaya lah ni.Lepas kak farah bgtau..terus aku bgtau kawan2..so dapat lah sorang sehelai tudung free dari aidijuma ni.Katanya pemberian sempena birthday pengasas aidijuma iaitu Norjuma..
Rupanya aidijuma ni dibahagikan ikut kategori label..white label,green label and bnyk lg lah..aku pun taktau sgt..sebab baru kenal..tapi harga aidijuma mmg murah start dgn rm10 bagi white label..
Rupanya aidijuma ada fan dan pengikut yg tersendiri..design pun cute aja..selain tu selalu jugak ada keluaran design2 baru..bak kata org x terkejar den!!


Untuk gold label corak bunga2 yg aku dapat ni..simpan aja dulu sebab matcing2 dgn baju takda yg sesuwai pulak...ermmmm...yg lagi 3 helai beli tu pun simpan jugak..nnt lah pi cari baju pulak bg matchy2..hahhaha..

2 comments:

rahaton azirah ramli said...

rakan sebaya ka rakan sekerja? tak sebaya, kita kan muda lagi...ahahaha

DaZzlingLilLy said...

aton-amik purata..sebab ada yg senior n junior..kita kan tgh2..so jadi rakan sebaya la.hehehehhe