Thursday, November 27, 2014

Radiance Signature Whitening & Glowing Series Review

Dari dulu lagi i mmg jenis yang sgt menjaga kulit dan wajib amik supplement harian.So baru-baru ni my bff cik yaya ada bagitau yang dia amik Radiance Signature.Sangat berkesan katanya,jadi apa lagi i pun terus lah beli sekotak.Wajib cuba sebab nak cantik macam bff kita..hehehe..


So ni lah kotak Radiance Signature tu.Siap dapat paper bag lagi.Sekotak Radiance Signature ada 20 sachet.Cara minum mudah saja,koyakkan satu sachet dan terus minum.Radiance Signature ni berbentuk cecair.Ala2 macam madu tu u ols,sebab salah satu kandungan bahan RS ni ialah madu..kurma..vitamin C,vitamin E dan collagen..semua makanan berkhasiat untuk badan terkandung dlm RS ni u ols..
Alhamdulillah seminggu consume RS, nampak perubahan bila kawan-kawan tegur muka i semakin glowing.Pagi2 pun mudah bangun tido sebab dapat quality sleep (nyenyak sangat..hehe)..bila tidur cukup,badan pun rasa segar..nak buat kerja terus semangat.
Bila sendiri consume dan nampak kebaikan produk,baru i berani share kat sini..biar u ols kawan2 pun boleh try sesama.



Antara kebaikan Radiance Signature ialah:


► Mencerah & Menggebukan Kulit
* bukan sekadar dimuka tetapi di seluruh badan 
► Mencerahkan kulit ke tahap maximum
► Menjadikan kulit glowing naturally
► Anti Penuaan
► Memperbaiki sel sel kulit
► Mengecutkan Jerawat
► Menghilangkan jeragat
► Memudarkan Parut parut jerawat
► Menurunkan berat badan
► Menghilangkan Kulit Kusam & Tidak Bermaya
► Menghilangkan Kesan Lebam Di Bawah Mata
► Memberikan tenaga serta merta
► Memberikan tidur yg nyenyak
► Mempunyai 1001 khasiat lain


Khasiat Sampingan Dari Penggunaan Radiance Signature™
-------------------------------------------------

► Merawat resdung
► Merawat kencing manis kerana menggunakan pura sweet
► Merawat dan mencuci buah pinggang
► Merawat dan mencegah kanser payudara
► Merawat pemutihan pada alat sulit wanita
► Menegang dan menganjalkan payudara
► Merapatkan alat sulit yang longgar
► Meningkatkan collagen dalam badan
► Meningkatkan tenaga serta merta
► Meningkatkan metabolisma badan
► Dan pelbagai khasiat lain


Radiance Signature™ juga mengandungi ramuan dan kandungi aktif serta menggunakan 100% natural base.

► Tanpa Sapuan
► Tanpa Pengawet
► Tanpa Bahan Terlarang
► Tanpa Asid
► 100% Natural Base
► Produk GMP Certified - LULUS KKM 120314/03/149
► Mendapat Kelulusan HALAL 20140424-164308(PR)
► Produk Selamat & Berkesan






Yang penting produk Radiance Signature adalah keluaran Bumiputera dan mendapat pengesahan sijil halal..so boleh consume tanpa was-was.






Jika anda berminat dengan produk Radiance Signature sila 
LIKE FB PAGE : JELITAWAN BEAUTY HOUSE





NAK CANTIK JANGAN TENGOK SAJA NA!!

2 comments:

Khai♥Rin : anies said...

mahal x utk sekotak ni?

DaZzlingLilLy said...

Anies-sekotak harga retail rm180..