Saturday, June 22, 2013

Kesayanganss

Bila tengok balik gambaq2 si kenit bulu-bulu ni rasa rindu sangatt..gerammm,nak picit2 idung pink and gomol2..haishhh rindunya kt makhluk-makhluk ni..
Apa lah depa tgh buat skang..harapnya ceria cam selalu..sorry u guys mummy had to leave u all there..bukan saja nak tinggal tp terpaksa tau..
Maunya tak teringat bila berjauhan,asal bangun tidoq ja mesti ada celah selimut..dari kecik dia tido sekali..kita tidoq dia pun kalut masuk bilik sama..tak kisah lah malam or siang..time sunyi takda kawan pun dia jugak lah jadi teman nak bercakap2..tak paham pun tak kisah lah..hehehe..nasib aku ada penghibur hati bulu2 ni..nak wat camna kan rezeki anak mmg tak kesampaian..so bela kucing pun boleh gak pahala extra..at least binatang nanti dia kenang apa yg tuan dia buat walaupun dia takda akal..
Apa lah agaknya depa buat skang..rindu nak peluk2 si puteh terutamanya..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

Nurhayati said...

alahai sian dorang..mesti rindu kat mummy jua. gie la amik dorang beb.. at least terubat rindu tu.

Ayin Mm said...

comellllll lah diorg....... setuju, banyak pahala bila bela haiwan dengan penuh kasih sayang

Has said...

dorang paham..cuma tak leh nk ckp dgn kita je kan.. hehehe