Wednesday, June 12, 2013

I'm In Love

Ni merupakan cinta pandang pertama..
Sekali tengok terus melted..
Actually memula tengok kaler kuning..
Kalo dlm web usa punya dah on sale..
Tapi kaler turqoise pun lawa..
Ada jugak kaler lain and material patern leather..macam yg ni material dia suede..

Seronok kan bila tengok benda2 kita suka di kala tengah bulan..haha..rasa geram jer..pastu mula lah nak pendam perasaan..kalo ikutkan ati nak me'nyoping' tu akibatnya tak sampai gaji nnt jenuh makan maggi cup plak..hehehe

3 comments:

Khai♥Rin : anies said...

mmg cun ni!

LadyHas said...

lawa color ni. tgh2 bln kita cuci mata je la dulu..tp biasa nye bila dah bergaji lain pulak dibeli :D

Ayin mm said...

color mmg cantik. sesuai pakai dengan apa2 jenis baju.. now buat kek pun org giller warna tiffany blue...