Monday, June 24, 2013

Ermm So Sweettt..

Alahai..tersenyum-senyum aku tgk episod teduhan kasih petang tadi..
Untung laa iffa kan?..bersuap-suap lagi dengan ehsan..romantiknya..siap ehsan kata nak selalu camtu lagi..hehe..sweetnyaaa..and yang penting dia compare bezanya ada isteri dgn perempuan2 murahan yg dia kenal sebelum tu..bestnya iffa sangat dihargai suami..
Masa iffa tengok tangan ehsan luka tu lagi cair hati..ehsan cakap,kalau tau camni ada isteri, dari awal lagi dia dah kawin..hehehe..
Mmg ehsan ni appreciate sangat si iffa tu kan..beruntung dia dapat suami gitu.. ;)

Nota kaki: BE WITH SOMEONE WHO PROUD OF U ladies..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

Has said...

lomantik sgt dorang!!

Khai♥Rin : anies said...

tu motivasi utk para isteri dan suami ;-)

Ayin Mm said...

acam bets jer citer ni... dah episode berapa sekarang?