Tuesday, August 18, 2015

Eiffel i'm in love


Tahun 2015 akhirnya dapat jugak jejakkan kaki ke bumi eropah.
Tak dinafikan mmg cantik bumi eropah..pemandangan berbeza dari malaysia..bangunan lama yg masih tersergam indah..jalan2 lekuk bata yg jadi trademark negara2 'renaissance'..streets cafe yang menghidangkan lagu2 berbahasa perancis..terasa macam feeling2 dalam filem tu..u ols boleh imagine tak? Hahhahaaha.

Satu tempat ke satu tempat semuanya dekat,tapi lenguh jugak kaki nak jalan oiii..mcm di london public transport sgt mudah dan efisyen..kat paris tak mcm london..so kita 'kayuh kaki' saja..kalau tak larat terus uber , lagi mudah.
Nak cerita satu2 memang panjang jadinya entry ni,nanti bila dah settle semua selamat sampai rumah i ols update lagi yer..
Ppsssttt...awak tak rindu saya kah?

3 comments:

Khai♥Rin : anies said...

wahhhh best2

jgn lupa ole2 utk sy tawwww ;-)

Sella Shahbudin said...

more pics & cerita pls.. ;)

Has78 said...

nk tgk pic lagi..cpt2 update