Sunday, July 3, 2016

MAC lipstick



Nak raya ni kan, memasing mula la sibuk tgk balik koleksi mekap yg sedia ada tu, nak tambah blusher ka, lipstick ka, nak eyeshadow warna baru ka.. mcm i ni lama dah dekat setahun x beli lipstick, tetiba ada kawan pesan nak lipstick mac.. so i pun pi la mac.. cari dia punya sempat lah letak kat tangan n compare warna2 lipstick..


Macam kwn i dia suka warna nude, dia kirim cherish dgn spirit.. mcm i ni suka pinkish tone.. tak pernah pulak try warna nude sbb takut tak sesuai dgn muka.. kalau nk pki warna nude u ols kena lebihkan mekap mata kan..i dah la mata kecik n x pandai pulak mekap mata.. jd nak selamat pki kaler pink aja..

Niat di hati mmg tak nak beli pun lipstick, tapi tewas jugak.. so i beli warna SNOB.. yg dah ada n skrang jd favourite i warna PLEASE ME.. korang tgk sendiri perbezaan warna yg i dah snap tu kot2 berkenan di hati yer.. harga lipstick mac skrang RM74...

2 comments:

Has78 said...

berkenan lak please me tu

DaZzlingLilLy said...

please me mmg fav lilly akak.. nnt akak try